Kranjčareva lepotica upropastila šou Pitera Krauča (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kranjčareva lepotica upropastila šou Pitera Krauča (VIDEO)

Zrno po zrno - pogača! Ovom krilaticom očigledno se vodi KPR Harija Rednapa, koji je na jedvite jade uspeo da stigne do novog, zlata vrednog boda u susretu sa Stoukom i konačno se trgne "kandži" opasne zone - 2:2.

A, najveću zaslugu za veliku radost navijača na Loftus Roudu ima hrvatski internacionalac, koji je u poslednjim minutima meča izvukao keca iz rukava i predivno izvedenim slobodnim udarcem upropastio sjajno izdanje Pitera Krauča, krunisano pogotkom i asistencijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Stouk je poveo već u 11. minutu pogotkom El Hađi Diufa, posle asistencije reprezentativca Engleske. Koji je, doduše, možda čak i napravio faul u napadu, ali sudija to nije želeo da sankcioniše.

Taman kada se očekivalo da će rezultat na poluvremenu ostati nepromenjen, Stiven Kolker je iskoristio odlično izveden kormer Muča i poravnao stanje na semaforu.

Ulogu asistenta Krauč je zamenio pogotkom na asistenciju Mozesa, u 51. minutu.

I ponovo su se mnogi ponadali da će Stouk uzeti kompletan plen, da će rezultat ostati isti, a onda je na scenu izašao Kranjčar i obeležio meč odlično izvedenim kaznenim udarcem!

PREMIJER LIGA – 5. KOLO:

SUBOTA:

KPR – Stouk Siti 2:2 (0:1)

/Kolker 42, Kranjčar 88 - Diuf 11, Krauč 51/

16.00 Aston Vila – Arsenal

16.00 Barnli – Sanderlend

16.00 Njukasl – Hal

16.00 Svonsi – Sautempton

18.30 Vest Hem – Liverpul

NEDELJA:

14.30 Lester Siti – Mančester junajted

14.30 Totenhem – VBA

17.00 Eveton – Kristal Palas

17.00 Mančester Siti - Čelsi

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.