Kovačićev talenat u službi tima

Izvor: B92, 29.Avg.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kovačićev talenat u službi tima"

Trener Intera Valter Macari bio je oduševljen igrom Matea Kovačića, koji je u ubedljivoj pobedi svog tima protiv Stjernana postigao het trik.

'Nerazuri' su sa ukupnih 9:0 bili bolji od Islanđana, a na Đuzepe Meaci su se u strelce, pored mladog Hrvata, upisali još Dani Osvaldo i dva puta Mauro Ikardi.

"Kovačić je nagrađen za svoj rad, predanost i upornost. Razvija se baš onako kako smo zamislili, postaje konzistentan, stavljajući svoj talenat u službu tima", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Macari.

Nekadašnji vezista Dinama iz Zagreba postigao je svoj prvi pogodak od dolaska u klub 2013. godine.

"Dvomeč je praktično bio gotov posle 2:0, od tog trenutka utakmica je imala karakter prijateljskog susreta. Stjernan je izgubio intenzitet i hrabrost. Počeli smo dobro, a zanimalo me je da vidim kako ćemo reagovati do kraja. Nismo spuštali gard, a to je nešto na čemu ćemo insistirati ove sezone", dodao je Macari.

Žreb za grupnu fazu Lige Evrope na programu je u 13 časova u Nionu, a postoji mogućnost da Nemanja Vidić i drugovi gostuju u Beogradu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.