Kovačić oduševljen Srbinom: Vidić je neverovatan igrač sa velikim iskustvom

Izvor: Blic, 28.Jul.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačić oduševljen Srbinom: Vidić je neverovatan igrač sa velikim iskustvom

Fudbaler Intera Mateo Kovačić pohvalio je novo pojačanje milanskog tima Nemanju Vidića rekavši da je upravo takav stub bio potreban da se napravi jak kolektiv.

"Vidić je neverovatan igrač sa velikim iskustvom. Interu je zaista bio potreban jedan takav fudbaler", rekao je Kovačić.

Hrvatski reprezentativac je takođe imao samo reči hvale za Maura Ikardija koji je iz penala doneo izjednačenje u Međunardnom kupu šampiona protiv Reala, te je Inter kasnije preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedanaesteraca došao do trijumfa.

"Mauro je zaista dobar momak i odličan fudbaler, nadam se da će postići još tonu golova za našu ekipu. Takođe, šteta je što se nismo plasirali u Ligu šampiona, ali bih voleo da osvojimo Ligu Evrope, to je sigurno san svih igrača ovde", naveo je Kovačić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.