Kosta: Nisam uradio ništa loše

Izvor: B92, 01.Feb.2015, 06:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosta: Nisam uradio ništa loše

Napadač Čelsija Dijego Kosta smatra da nije uradio ništa loše da bi ga FA suspendovao, ali poštuje odluku.

Španac je dobio kaznu od tri meča jer je tokom duela sa Liverpulom u kupu dva puta nagazio protivničke igrače.

"Nisam uradio ništa loše, nikad nisam mislio da namerno uradim nešto. Moram da prihvatim kaznu, bitno je da mogu da spavam na miru", rekao je Kosta.

Kosta je tokom sezone često kritikovan zbog svog ponašanja na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Ne kažem da sam anđeo, nisam. To možete da vidite. Ali ja uvek igram isto jer je sam to ja. To je ono što moram da uradim da podržim porodicu, za svoj klub, za navijače. Koliko sam puta povredio nekoga? Nijednom. Nikad nisam namerno povredio drugog kolegu ili igrača. Imao sam mnogo incidenata, možda još više u Španiji, ali tako ja igram. Neću promeniti svoj stil igre jer sam kažnen nekoliko utakmica", istakao je Kosta.

On je u subotu sa tribina gledao remi svog Čelsija sa Mančester Sitijem, a propustiće i duele sa Aston Vilom i Evertonom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.