Košarkaši MZT-a pomogli Zvezdi pred gostovanje u Podgorici

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2016, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši MZT-a pomogli Zvezdi pred gostovanje u Podgorici

Košarkaši MZT-a pobedili su Budućnost sa 96:90  i naneli im drugi poraz u ABA ligi. Zanimljivo je da su Podgoričani oba puta pali u Skoplju. Prvi put od Karpoš Sokolija i sad od MZT-a.

Ova pobeda makedonskog tima, pomoći će Zvezdi da ostane na prvom mestu ABA lige i sledeće nedelje, posle gostovanja u Podgorici. Derbi jadrana igra se u ponedeljak u 21 sat u Morači, a Zvezda je neporažena. A čak i u slučaju poraza ostala bi prva jer Budućnost ima dve izgubljene utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Naravno, Zvezda mora predhodno da pobedi FMP u ponedeljak (5. decembra) ali to ne bi trebalo da dođe u pitanje.

MZT je ostvario svoju četvrtu pobedu u ABA ligi i pobegao sa dna tabele, a čak sedmorica igrača su bila dvocifrena: Klark 14, Diabate 11, Kluf 14, Simonovski 12, Drenovac 13, Skot 15, Lallić 11 poena.

Kod ekipe Budućnosti bbriljirao je Markus Vilijams sa 21 poenom, a Rejnolds sa 18 i Popović sa 16.

Foto: MZT/Dragan Mitreski

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

MZT zatrpao Budućnost trojkama

Izvor: B92, 04.Dec.2016

Košarkaši MZT pobedili su na svom parketu Budućnost sa 96:90 u duelu 12. kola regionalne ABA lige...Makedonski tim je tako naneo Podgoričanima tek drugi poraz ove sezone, pa će šampion Crvena zvezda imati dve pobede više od prvog pratioca ako savlada FMP u ponedeljak...MZT je do velike pobede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.