Kosanović se vratio u Čačak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović se vratio u Čačak

Milorad Kosanović se ponovo vratio u Borac gde je pre samo nekoliko meseci ostvario zapažene rezultate kako u Kupu, tako i prvenstvu.

Sportski direktor Borca, Slobodan Ilić, nije krio zadovoljstvo posle postignutog dogovora sa iskusnim i proverenim trenerom.

„Borac i dalje ima ambicije kada je u pitanju visok plasman i zbog toga se nismo dvoumili oko izbora novog šefa stručnog štaba", rekao je Ilić za Glas zapadne Srbije.

Sportski direktor Čačana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dodao je da očekuje seriju dobrih rezultata u preostalih pet kola.

„Uspesi koje je Kosanović ostvario u finišu protekle jeseni dobro su poznati, naročito istorijska pobeda nad Crvenom Zvezdom u Kupu", istakao je Ilić i zahvalio se novosadskom stručnjaku na odluci da ponovo preuzme tim.

Milorad Kosanović, neposredno nakon dogovora sa sportskim direktorom Ilićem, u izjavi za Glas zapadne Srbije poslužio se manirima iskusnih fudbalskih stručnjaka.

„Borac je u negativnoj seriji rezultata, pokušaćemo zajedničkim snagama da prebrodimo krizu i uvećamo bodovni saldo", rekao je Kosanović.

Prema rečima novog stratega, tim je značajno izmenjen u odnosu na onaj koji je jesenas predvodio.

„Nemamo vremena za radikalne promene. Sve ćemo raditi u hodu i uvek se fokusirati na prvog direktnog rivala", istakao je Kosanović.

Izuzetno važan ispit očekuje Čačane, već, u utorak kada na stadionu kraj Morave gostuje Radnički iz Niša.

„Nadam se pozitivnom rezultatu izuzetno važnom za povratak samopouzdanja i efikasnije pripreme za naredna četiri, ništa manje teška, iskušenja", zaključio je Kosanović u izjavi za Glas zapadne Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ilić: Kosanović je najbolje rešenje

Izvor: B92, 30.Apr.2016

Milorad Kosanović se ponovo vratio u Borac gde je pre samo nekoliko meseci ostvario zapažene rezultate kako u Kupu, tako i prvenstvu...Sportski direktor Borca, Slobodan Ilić, nije krio zadovoljstvo posle postignutog dogovora sa iskusnim i proverenim trenerom...Borac i dalje ima ambicije kada je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.