Konte našao golmana u Seriji A

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte našao golmana u Seriji A

Ranije ove godine, italijanski mediji su naveli da je i Mančester Junajted zainteresovan za usluge elitnog golmana, a sada se u trku uključio i Čelsi.

Golman Intera Samir Handanović navodno je izrazio želju da napusti Milano, navodi španski list "Fichajes".

Ovaj list tvrdi da je slovenački golman frustriran što milanski klub u poslednih par godina nije u stanju da ozbiljnije napadne titulu, pa je, uprkos tome što je skoro potpisao novi ugovor, spreman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da napusti klub i potraži novu sredinu.

Antonio Konte želi da reši pitanje golmana za sledeću sezonu jer je Tibo Kurtoa već izrazio želju da napusti klub, dok Begović svakako ostaje drugi izbor.

Italijanski novinar Emanuele Đulijaneli izjavio je za "Tribal Football" da je "Konte odličio da će Handanović zameniti Tiboa Kurtou".

Samir Handanović je poslednjih par godina jedan od najboljih golmana evrope, a u Seriji A je dva puta proglašen za najboljeg golmana godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.