Konte će oberučke prihvatiti ovu ponudu, ali Roman?!

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte će oberučke prihvatiti ovu ponudu, ali Roman?!

Ko čeka - dočeka!

Antonio Konte nema mnogo poverenja u Mičua Bačuaija, a sada je na adresu Čelsija stigla ponuda po njegovom ukusu.

Francuski mediji su ovog popodneva preneli ekskluzivnu vest da će Lil ponuditi 40 miliona evra za napadača Čelsija.

Zanimljivo, isto toliko novca je Čelsi platio za Bačuaijev dolazak prošlog leta iz Olimpik Marseja, ali protivno želji Antonija Kontea.

Bačuaiji niti nije imao minutažu, niti je i tu malu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << opravdao, pa identična ponuda  može da bude idealna da Konte ubedi Abramoviča da ga proda i dovede napadača koji se uklapa u sistem Italijana.

Podsetimo, upravo bi ovo moglo da bude potencijlna prepirka između Kontea i Romana Abramoviča, koji je Bačuaija doveo na insistiranje svojih savetnika.

Nije tajna da Konte od ranije želi Fernanda Ljorentea iz Svonsija, zajedno su sarađivali u Juventusu, mada bi Čelsi mogao da se okrene i nekim drugim metama sa zaađenim novcem.

Marselo Bijelsa je upravi Lila istakao da želi Bačuaija do kraja prelaznog roka, a uprava je navodno spremna da pošalje unosnu ponudu.

Podsetimo, Konte bi od prodaje Bačuaija mogao da uloži novac i u veznjaka koga bi takođe oberučke prihvatio.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batšuaji ide kod fudbalskog oca za 40.000.000 evra?!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2017

Luda ponuda stigla na Stamford Bridž..Dok se čeka da Čelsi konačno na neku adresu uputi neku veliku ponudu za neku od Konteovih želja, stigla je ponuda na Stamford Bridž. Astronomska!..Iako zvuči prilično nevervatno, strvski i francuski mediji tvrde da je Lil spremio 40.000.000 evra za Mišija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.