Konkurs Nova tehnološka preduzeća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2015, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs "Nova tehnološka preduzeća"

Biznis inkubator za tehnološko preduzetništvo "ICT Hub" iz Beograda pozvao je studente svih fakulteta u Srbiji da se prijave na konkurs "Nova tehnološka preduzeća", koji ima za cilj podsticanje mladih na preduzetništvo i samozapošljavanje. Konkurs je otvoren do 20. septembra.

Pravo učešća imaju studenti i studentkinje do 30 godina starosti.

Za studente završnih godina projekat podrazumeva besplatan šestomesečni program podrške razvoju preduzetničkih veština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u oblasti informaciono–komunikacionih tehnologija (IKT) i pokretanju sopstvenog biznisa. Nakon obuke planirano je otvaranje najmanje četiri start-apa u oblasti IKT.

Odabrani studenti početnih godina proći će dvomesečnu „Školu poslovnog iskustva", koju će voditi uspešni preduzetnici iz Srpske asocijacije menadžera (SAM) i Sekcije mladih perspektivnih lidera (SAMPLE), što će im pomoći da u budućnosti samostalno razvijaju ideje i projekte. Neke od tema su: razvoj biznis modela, konkurentnost, upravljanje stresom, startegije prodaje poslovnim korisnicima i prezentovanje investitorima.

Dodatne informacije i obrazac prijave mogu se pronaći ovde.

Konkurs sprovodi „ICT Hab" uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a ideja je da se doprinese povećanju zaposlenosti u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.