Kongo i Ekvatorijalna Gvineja u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kongo i Ekvatorijalna Gvineja u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija

Fudbalska reprezentacija Konga izborila je četvrtfinale Afričkog kupa nacija pošto je slavila protiv Borkine Faso sa 2:1, dok će za druge pozicije u grupi A ići Ekvatorijalna Gvineja koja je savladala Gabon sa 2:0.

Kongo je u povoljnoj situaciji pred četvrtfinale pošto je sa prve pozicije u svojoj grupi otišao dalje, a nije bilo nimalo lako protiv Burkine Faso. Oficijalno, domaćin je poveo sa 1:0 preko Bifume, ali je Banse četiri minuta pre kraja doneo izjednačenje. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nguesi samo minut kasnije postavlja konačnih 2:1 za Kongo.

Balboa je sa jedanaesterca u 55. minutu doneo prednost Ekvatorijalnoj Gvineji, a pobedu je potvrdio Salvador u 86. minutu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.