Konfuzija na Enfildu – Origi se vraća, Liverpul gubi još 6.000.000?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konfuzija na Enfildu – Origi se vraća, Liverpul gubi još 6.000.000?

Odlazak Luisa Suareza izgleda je potpuno sludeo Redse

Kockanje sa Mariom Balotelijem nije se isplatilo. Danijel Staridž muke mori sa povredama. Riki Lambert ipak nije taj kalibar. Strpljenje polako izdaje upravu Liverpula. Ovako loša polusezona nije se očekivala na Enfildu. Navijači traže reakciju. A prema pisanju poslovično dobro obaveštenog L’Ekipa ona bi mogla da stigne u liku Divoka Origija.

Mladi belgijski golgeter je prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << leta stigao u Liverpul za 10.000.000 funti, ali je stručni štab na čelu sa Brendanom Rodžersom procenio da je za Origija bolje da ode na kaljenje u Lil. Ugovorena je jednogodišnja pozajmica, ali bi loša izdanja Liverpulovih napadača, navodi dalje L’Ekip, mogla da ubrzaju njegov povratak i već u januaru ga presele na Ostrvo.

Problem je međutim što bi engleski viceprvak u tom slučaju morao da Francuzima kompenzuje gubitak, pa bi se u kasu Lila slilo dodatnih 6.000.000 evra.

Deluje kao paničan odgovor Redsa na rezultatsku krizu. Posebno s obzirom na to da je Origi za Lil postigao samo tri gola.

Sve naravno pod uslovom da je informacija L’Ekipa tačna. Obično jeste.



(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.