Komšije preminulog Gorana Gogića: Tragedija prekinula snove

Izvor: Večernje novosti, 05.Jul.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije preminulog Gorana Gogića: Tragedija prekinula snove

U STANU porodice Gogić, u Ulici Maršala Tita 244, u Kuli uvukla se tuga, bol i neverica, zbog tragične smrti sina jedinca Gorana (29). On je igrajući za kineski klub Ćingdao,preminuo pre dvadana. Pozlilo mu je na terenu, zatim se onesvestio i umro u bolnici. O ovoj tragediji nema novih informacija, a u domu porodice Gogić danonoćno se smenjuju rođaci, prijatelji i komšije. Roditelji, majka Milanka i otac Špiro, pod sedativima i u šoku, nemaju snage za bilo kakav razgovor o velikoj porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << tragediji. - Molimo vas da nas ne slikate, jer nam je dosta muke i nevolje, razumite nas - rekao nam je ispred zgrade u Kuli jedan od rođaka iz porodice Gogić. Prijatelji i komšije imaju samo reči hvale za pokojnog Gorana. - Bio je skroman, izuzetan sportista i drug. Često smo se družili i pričali o sportu, planovima i niko još ne može da poveruje da je ovo stvarnost - kaže Gogićev prijatalj Lazar Greber. On kaže da se sa Goranom, koji je bio častan sportista i ponos grada, poslednji put družio u januaru na slavi kod zajedničkog prijatealja u Kuli. Lazar kaže da je Goran bio izuzetno pozitivan, vedar i skroman momak, pravi prijatelj. - Goran je znao da sa svakim popriča i pomogne sve što je trebalo - priča Dragan, komšija iz druge zgrade i dodaje da je Gogić mnogo brinuo za roditelje. Komšije pričaju da je Goran planirao da u Kuli napravi u novembru veliko slavlje, posle venčanja sa suprugom Milenom od pre dva meseca, ali tragedija i sudbina su prekinuli planove. Telo Goraga Gogića biće dopremljeno u Srbiju u narednih sedam do deset dana. Rodbina ponavlja da je Goran pre odlaska u Kinu bio podvrgnut detaljnim zdravstvenim pregledima i da je sve bilo u redu.LUKAŠ, TIM, VILRIJK... TRAGEDIJA Gorana Gogića dogodila se samo nešto više od mesec dana posle smrti još jednog bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Portugalca Žoaa Lukasa, koji je preminuo 26. maja od srčanog udara u 35. godini. Tokom aprila i maja, u razmaku od dve nedelje, i Belgiju su potresla dva slučaja smrti igrača, a zbog problema sa srcem život su izubili Tim Niko iz Vilrijk Beršota i Gregori Mertens iz Lokerena. PROČITAJTE JOŠ:Boban: Piksi je bio fudbalski Bog, a Savićević je i u blatu plesao tango, ono što je Dejan mogao to niko nijeCrno-beli spremni za "rat" sa DilomMamićima mesec dana pritvoraTimoščuk potpisao, Kairat ubedljiv na gostovanju Šahtjoru Dva dresa, dva MesijaJankovićeva: Mogu opet do vrha, još sam mlada u srcuĐorđević "krade" Milutinova?

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Grafit za Gorana

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 12:34

U znak sećanja na Gorana Gogića, u rodnoj Kuli nacrtan je grafit, koji će zauvek podsećati na velikog sportistu i čoveka...Foto: www.facebook.com/pages/Делије-Север-1989..Prerana i iznenadna smrt Gorana Gogića u Kini duboko je potresla ceo fudbalski svet...Fudbaleru Đingdaoa pozlilo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.