Komšić: Raditi za državu, a ne za lični interes

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Raditi za državu, a ne za lični interes

SARAJEVO - Na predizbornom skupu Demokratske fronte-Željko Komšić koja je održana sinoć u Olovu prisutne je pozdravio kandidat za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona Samir Lemeš i pozvao sve članove, simpatizere i aktiviste da se aktivno uključe u predizbornu kampanju, te da izađu na izbore - saopšteno je iz Demokratske fronte-Željko Komšić.

Alma Kratina, kandidatkinja za Parlament Federacije BiH, rekla je "da je ispred nas prilika da zajedno iskoristimo zadnju šansu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << damo povjerenje novim ljudima u BiH".

''Vrijeme u kojem zajedno s vama planiramo zaustaviti sunovrat u kojem se nalazimo zadnjih dvadeset godina'', dodala je.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda Emir Suljagić poručio je svim članovima i simpatizerima Demokratske fronte da nisu sami.

''Nemojte da mislite da ste sami. Ja proteklih mjeseci hodam po BiH, hiljade, destine hiljada, stotine hiljada ljudi se diže i traže pravdu, traže svoju priliku u zemlji za koju su dali sve. Tim ljudima je dosta laži'', kazao je Suljagić.

Predsjednik Demokratske fronte i kandidat za državni parlament BiH Željko Komšić istakao je da će kandidati ove stranke raditi za državne, a ne za lične interese.

''Mi smo mlada stranka sa sasvim običnim ljudima, kandidatima kojima ja vjerujem i koji neće iznevjeriti glasače'', poručio je.

Komšić je napomenuo i to da se, prošavši kroz ova četiri dana kampanje, ponosi s članstvom Demokratske fronte, saopšteno je iz ove stranke.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.