Kolaković poveo 14 igrača na pripreme

Izvor: Beta, 22.Avg.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković poveo 14 igrača na pripreme

BEOGRAD, 22. avgusta 2014. (Beta) - Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je u petak spisak igrača koji će ići na pripreme u Italiju, uoči Svetskog prventva u Poljskoj.

Osvajač bronzane medalje sa Svetskog prvenstva 2010. godine selekcija Srbije sutra putuje u Italiju gde će u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Poljskoj odigrati dve utakmice.

U nedelju, 24. avgusta Srbija će igrati protiv Italije u gradu Kavalezeu od 20 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << a dan kasnije, sa Brazilom u istom terminu.

Na spisku su:

Tehničari: Aleksa Brdjović (Skra Belhatov) i Nikola Jovović (Fridrihshafen).

Korektori: Aleksandar Atanasijević (Perudja) i Saša Starović (Latina).

Libera: Nikola Rosić (Lugano) i Neven Majstorović (Partizan Vizura).

Blokeri: Dragan Stanković (Lube Maćerata), Marko Podraščanin (Lube Maćerata) i Srećko Lisinac (Berlin).

Primači: Miloš Nikić (Nižnji Novgorod), Nikola Kovačević (Verona), Nemanja Petrić (Perudja), Marko Ivović (Pariz) i Uroš Kovačević (Modena).

Svetsko prvenstvo održaće se od 30. avgusta do 21. septembra. Poljska i Srbija će otvoriti šampionat 30. avgusta, utakmicom na Nacionalnom fudbalskom stadionu u Varšavi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković poveo 14 igrača na pripreme

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2014

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas spisak igrača koji će ići na pripreme u Italiju, uoči Svetskog prventva u Poljskoj.

Nastavak na Sportske.net...

Kolaković poveo 14 igrača na pripreme

Izvor: Studio B, 22.Avg.2014

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je spisak igrača koji će ići na pripreme u Italiju, uoči Svetskog prventva u Poljskoj...Osvajač bronzane medalje sa Svetskog prvenstva 2010. godine selekcija Srbije sutra putuje u Italiju gde će u sklopu priprema za Svetsko...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.