Kobi se izblamirao na Havajima! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi se izblamirao na Havajima! (video)

Noćas odigrane tri utakmice u predsezoni, Lejkersi baš loši, a potez Brajanta obišao svet.

Iako je dočelkan ovacijama u rasprodatoj dvorani na Havajima, Brajant je ubacio samo pet poena, trojku i dva bacanja. Nije forsirao, imao je pet šuteva, a prvi je izazvao svakakve komentare. Očigledno da je baš "zarđao".

Juta je lagano slavila protiv Lejkersa, zadržali su tim sa Pacifika na 71 poenu, u redovima Lejkersa najbolji novajlija Lu Vilijams bivši najbolji šesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrač sezone, sa 14 poena.

Gobert je za Jutu ubacio 10 poena i imao 8 skokova.

Toronto je uz sjajnu partiju Kajla Lovrija, 26 poena za 23 minuta slavio protiv Klipersa, dok je Šarlot dobio Majami, ali za Hit je najvažnije da se posle pauze zbog zdravstvenih problema na terenu pojavio Kris Boš.

Juta - Lejkersi 90:71

Majami - Šarlot 77:90

Toronto - Klipersi 93:73

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.