Kobi je pre 11 godina Mavsima dao više poena nego čitavi Lejkersi večeras!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi je pre 11 godina Mavsima dao više poena nego čitavi Lejkersi večeras!

U "Amerikan Erlajns Centru" Dalas Maveriksi su deklasirali Los Anđeles Lejkerse.

Luk Volton a i sve pristalice tima iz "Stepjls Centra" neće po dobrom pamtiti gostovanje u Dalasu, kako su Lejkersi poraženi sa čak 49 poena razlike!

Na kraju je bilo 122-73, domaćin je već na poluvremenu imao ogromnu prednost (67-33) ali nisu puštali gas do kraja.

Najefikasniji je u redovima Mavsa bio Anderson sa 19 poena, 14 je dodao Set Kari, dok su po 13 poena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisali Metjuz, Novicki i Deron Vilijams.

Dvocifreni su bili i Devin Heris i bivši igrač Cedevite Pjer Džekson sa po 10 postignutih poena.

U ekipi Lejkersa 15 poena Lua Vilijamsa, 10 je dodao Džordan Klarkson, njih dvojica su bili jedini dvocifreni u ekipi Luka Voltona.



Lejkersi su večeras postigli 73 poena, dok je Kobi Brajant na današnji dan pre 11 godina upravo protiv Maveriksa upisao 81 poen!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kobi je pre 11 godina Torontu dao više poena nego čitavi Lejkersi večeras Mevsima!

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2017

U "Amerikan Erlajns Centru" Dalas Maveriksi su deklasirali Los Anđeles Lejkerse...Luk Volton a i sve pristalice tima iz "Stepjls Centra" neće po dobrom pamtiti gostovanje u Dalasu, kako su Lejkersi poraženi sa čak 49 poena razlike!..Na kraju je bilo 122-73, domaćin je već na poluvremenu imao ogromnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.