Kobi Voriorsima: Odmor? Obarajte prokleti rekord

Izvor: B92, 07.Apr.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi Voriorsima: Odmor? Obarajte prokleti rekord

Kobi Brajant smatra da Golden Stejt ne treba da odmara svoje glavne igrače, već da pokuša da obori rekord.

Voriorsi trenutno imaju skor 69-9 i do kraja moraju da dobiju sva četiri meča kako bi oborili rekord Čikago Bulsa iz sezone 1995/1996. (72-10).

“Da sam ja na njihovom mestu i da imam šansu da oborim rekord, pokušao bih da oborim prokleti rekord. Ne bi me bilo briga šta drugi govore“, kazao je Brajant.

Voriorsi do kraja sezone imaju težak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raspored je se po dva puta sastaju sa San Antoniom i Mmefisom.

“Ukoliko imate šansu da to uradite, onda to i uradite, a posle uzmite i titulu“, jasan je Brajant.

Brajant je u karijeri pet puta osvajao šampionski prsten, a najbolji skor njegovi Lejkersi imali su u sezoni 1999/2000, 67 pobeda i 15 poraza. U Kobijevoj 20-godišnjoj karijeri samo tri puta su ’Jezerdžije’ imale više od 60 trijumfa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.