Ko predvodi Totenhem u Beogradu?

Izvor: B92, 18.Sep.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko predvodi Totenhem u Beogradu?

Engleski klubovi često izvode kombinovane timove kada igraju Ligu Evrope, a izuzetak nije ni Totenhem.

Londonski klub je i pored toga prošle sezone imao perfektnih 6-0-0 u grupi sa Anžijem, Trumseom i Šerifom, a zaustavljen je u 1/16 finala sa 5:3 od Benfike.

U Beograd stiže bez nekoliko ključnih igrača – Emanuel Adebajor, Naser Čadli, Musa Dembele, Junes Kabu, Deni Rouz, ali će Maurisio Poćetino i dalje imati jak sastav na raspolaganju.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dobio četiri od 15 duela sa Englezima, a poslednji na svom terenu nad Njukaslom 1998. godine. U poslednjem dvomeču sa Ostrvljanima dva puta je poražen od Arsenala sa po 3:1 u Ligi šampiona.

Napad Spursa bi trebalo da predvodi Španac Roberto Soldado, koji se oporavio od povrede. Svakako glavna opasnost če biti Kristijan Eriksen, ukoliko bude starter.

Na golu će možda debitovati Majkl Vorm, a odbranu će da predvodi mladi Erik Dajer, koji je ovog leta stigao iz Sportinga i odmah postao ključni deo Poćetinove defanzive. On je takođe veoma efikasan iz prekida, već je postigao tri gola u PL.

Pored njega, u odbrani će se verovatno naći Vlad Kirikeš, te takođe ovogodišnje pojačanje Benji Stambuli, te Jan Vertongen. Moguće je da će svoj debi imati i Federiko Fasio.

Pored Eriksena, u veznom redu se očekuju Brazilac Paulinjo, Andros Taunzend, Bentaleb, a podrška Soldadu u napadu biće mladi Heri Kejn.

"Imamo dobar tim i na teren će biti najbolji mogući sastav u ovom trenutku. Nadam se pobedi, ali znam da ćemo igrati protiv dobrog protivnika. Partizan ima odlične rezultate u prvenstvu, ali mi možemo svakog da pobedimo", rekao je Poćetino dan pre meča.

Totenhem je nakon tri pobede na startu sezone vezao dva meča bez trijumfa, a u Beograd stiže posle remija sa Sanderlendom 2:2.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.