Ko će prvi do Matije Nastasića?

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će prvi do Matije Nastasića?

Već nekoliko meseci se govori o eventualnom povratku Matije Nastasića u Italiju, a Milan se sada navodi kao najrealnija opcija!
Matija Nastasić nije igrao ove sezone u Mančester Sitiju, mnogi smatraju da je napravio veliku grešku jer nije otišao poslednjih dana letnjeg prelaznog roka kada je mogao na pozajmicu u slabije klubove Premijer lige.

Sada bi mogao da dobije drugu šansu, već od januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Ekipa koju predvodi Filipo Inzagi se već izvesni vremenski period interesuje za srpskog reprezentativca, a danas su uputili i prvu zvaničnu ponudu za njega.

U pitanju je pozajmica, pošto u ovom trenutku Milan nije u stanju da plati obeštećenje, a sa druge strane je stigao odgovor, ako je verovati najpoznatijem italijanskom sportskom novinaru koji je zadužen za fudbal, Tankrediju Palmeriju.

Mančester Siti je uputio sledeće zahteve Milanu:

- 3 miliona evra odmah za pozajmicu do kraja sezone
- opcija za kupovinu na kraju sezone od 10 miliona evra.

Čeka se ponuda Milana od 3 miliona evra, videćemo da li je ova cena prihvatljiva za njih.

Nije isključeno da se još neka ekipa uključi u pregovore sa Mančester Sitijem, posebno nakon ove prve ponude Milana.

Prethodno je još bio zainteresovan Juventus za usluge našeg reprezentativca.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.