Kneževi ovoga puta nisu preživeli na Parku prinčeva: Luiz i Kavani odveli PSŽ u polufinale Kupa Francuske! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kneževi ovoga puta nisu preživeli na Parku prinčeva: Luiz i Kavani odveli PSŽ u polufinale Kupa Francuske! (VIDEO)

Sveci prilično lako uzeli meru upornom rivalu, koji ovoga puta nije imao rešenje za napad odličnog domaćina – 2:0

Šest vezanih remija u Ligi jedan, pre toga slavlje Pari Sen Žermena u finalu Kupa Francuske, a sada sigurna pobeda za prolazak u polufinale. Sveci su na svom Parku prinčeva savldali Monako rezultatom 2:0 i postali drugi polufinalista nacionalnog kupa.

Samo tri minuta nakon početka meča bilo je jasno u kom smeru će utakmica ići. Laveci je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odlično izveo korner sa desne strane, u srcu peterca pronašao Davida Luiza, koji je iz drugog trzaja glavom savladao neodlučnog Matrina Stekelnburga.

Nakon tog gola, Monako je morao da igra igru u kojoj se ne snalazi najbolje. Gosti su bili prinuđeni da napadnu snažnog rivala, koji je strpljivo čekao svoju priliku da postigne još jedan pogodak i definitivno reši pitanje pobednika.

Fantastični Marko Verati u 53. minutu perfektno je spojio Kavanija sa protivničkim golom, a popularni Matador nije imao milosti za goste iz Kneževine, lagano je zatresao mrežu i već u tom trenutku razrešio svaku dilemu oko prolaska u polufinale Kupa Francuske.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ preko Monaka do polufinala

Izvor: B92, 05.Mar.2015

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u polufinale francuskog Kupa, posle rutinske pobede nad Monakom – 2:0 (1:0)...'Sveci' i 'Kneževi' sastali su pre samo tri dana u okviru Lige 1 u Monaku, tada nije bilo golova, ali je PSŽ ovoga puta uspeo da iskoristi svoje šanse...Prvi gol na 'Parku prinčeva'...

Nastavak na B92...

Kup Francuske: PSŽ eliminisao Monako i otišao u polufinale

Izvor: Sportal.rs, 05.Mar.2015

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u polufinale Kupa Francuske. "Sveci"  su na svom "Parku prinčeva" savladali Monako sa 2:0 u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja...Nakon 0:0 pre tri dana u Ligi 1, PSŽ je u sredu poveo već posle tri minuta igre. Defanzivac David Luiz se najbolje snašao...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.