Klose: Teško je raditi sa Van Galom, tražio je od mene da radim neke stvari...

Izvor: Sportal.rs, 27.Avg.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klose: Teško je raditi sa Van Galom, tražio je od mene da radim neke stvari...

Napadač Lacija Miroslav Kloze rekao je da mu je bilo "vrlo teško" da radi s Lujom van Galom kada je Holanđanin bio trener Bajerna iz Minhena. Klose je odigrao 60 utakmica i postigao 12 golova za Bajern kada je Van Gal bio trener nemačkog kluba, od 2009. do 2011. godine.

- To je bilo teško vreme, posebno je bilo teško raditi s Van Galom. Nisam se osećao slobodno. Bilo mi je teško da ispunim njegova očekivanja. Tražio je od mene da radim neke stvari koje nisam mogao da vidim - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << davao sam sve od sebe, ali ponekad to nije bilo dovoljno - rekao je Klose, preneli su nemački mediji.

Klose je sa 71 postignutim golom najbolji strelac u istoriji reprezentacije Nemačke, a ovog leta postao je najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava sa 16 golova, a posle Mundijala u Brazilu je završio reprezentativnu karijeru.

Van Gal je posle Svetskog prvenstva u Brazilu preuzeo Mančester junajted i nije ostvario pobedu u prva dva kola u Premijer ligi, protiv Svonsija i Sanderlenda. Takođe, Junajted je u prvom kolu Liga kupa izgubio od trećeligaša MK Donsa sa 4:0.

(Foto: Beta/AP/Matthias Schrader)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Klose: Teško je raditi sa Van Galom

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014, 15:43

Fudbaler Lacija Miroslav Klose je rekao da mu je bilo "veoma teško" da radi sa Lujom van Galom kada je Holanđanin bio trener Bajerna iz Minhena. .. Miroslav Klose.. ..Klose je odigrao 60 utakmica i dao je 12 golova za Bajern kada je Van Gal bio trener nemačkog kluba, od 2009. do 2011. godine..."To...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.