Klopov najveći problem stiže u Inter

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2016, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klopov najveći problem stiže u Inter

Mamadu Sako seli se na jednogodišnju pozajmicu u Seriju A

Posao sa kupovinom Žoao Marija uspešno je završen, Portugalac je zvanično stigao sinoć iz Sportinga za 45.000.000 evra, a do kraja prelaznog roka Interu je preostalo još samo da dovede pojačanje u defanzivi. Ono će, po svoj prilici, stići sa Ostrva, a poklon na “Đuzepe Meacu” šalje Jirgen Klop.

Prema informacijama sa Apenina, Nemac je odobrio jednogodišnju pozajmicu defanzivca >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mamadua Sakoa (26) na koga ne računa za narednu sezonu. Francuz je početak sezone ispratio sa tribina, jedno vreme mu je društvo u loži pravio Kristijan Benteke, koji je nedavno otišao u Kristal Palas, pa je na kraju ostao sam.

Iako ga navijači Crvenih obožavaju i ne mire se lako sa odlukom Nemca, Mamadu Sako nije u planovima Klopa, posebno nakon dolaska Ragnara Klavana i Žoela Matipa iz Bundeslige. Zato je dobio zeleno svetlo da promeni sredinu, ali se čini da je samo Interu stalo da ga uzme na godinu dana, više kao rezervu aktuelnim fudbalerima.

Naime, Žeison Muriljo i Miranda su neprikosnoveni na pozicijama štopera, Andrea Ranokija je prva rezerva, a dok se ne oporavi Marko Andreoli, novom treneru Franku De Buru je potrebna ozbiljn konkurencija u zadnjoj liniji. Baš zato pik mu je Sako, jer je dostupan na tržištu, a i neće morati da mu plaćaju ugovor jer će Liverpul nastaviti da finansira defanzivca i ove sezone.

Francuz, s druge strane, nema izbora, moraće da prihvati poziv sa “Meace” jer su mu u klubu, prema informacijama iz Engleske, zapretili da će ga "staviti na led" ako do 31. avgusta ne napusti Enfild. Pored Intera, interesovanje za Sakoa ovog leta pokazivali su Napoli i Stouk.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.