Klop ne da zemljaka!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop ne da zemljaka!

Nije tajna da je vezista Liverpula već dugo na radaru prvaka Italije.

Juve je rešen da do kraja prelaznog roka angažuje i jednog centralnog vezistu.

Na radaru klub je nekoliko igrača, a nedavno se pojavila informacija da bi mogli da završe posao oko angažovanja fudbalera Liverpula Emrea Džana.

On se navodno dogovorio sa upravom "Stare dame", a više o svemu tome u nastavku.

Ipak, prema poslednjim informacijama, Juve će morati da nastavi potragu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za centralnim vezistom.

Naime, Jirgen Klop ne želi da se odrekne svog sunarodnika, i prenosi da se razgovori sa bivšim fudbalerom Bajer Leverkuzena kreću u dobrom smeru.

"Možete pretpostaviti da razgovaramo i mi se osećamo jako dobro i samouvereno u ovom trenutku.

To znači da ne vodimo najgore moguće razgovore ali dok sve ne bude završeno nemamo o čemu da pričamo.

Emre je veoma važan igrač za nas. Ne želimo da prodamo ili izgubimo igrače koji su u prvoj postavi ili su makar nadomak nje, a Emre je svakako jedan od takvih igrača. Želimo da ga zadržimo i razgovori sa njim idu u dobrom smeru
", izjavio je Klop.

Juve će tako najverovantije morati da se okrene drugim metama, podsetimo da se na radaru prvaka Italije nalaze Nemanja Matić (Čelsi) i Blaz Matuidi (PSŽ).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Budi se Inter, Spaleti tražio pojačanja, ovo su mete!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 11:26

Trebalo bi da stigne još četiri ili pet igrača, par se već znaju, a dvojica figuriraju kao veoma teške misije. Navijači nestrpljivi, pogotovo jer je Milan glavna tema leta u Italiji....Navijači se pitaju hoće li se Inter probuditi, naime pošto je Milan praktično promenio tim, gradski rival...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.