Klop: Uživao sam od prvog sekunda, zadovoljan sam trijumfom na Arsenalom

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Uživao sam od prvog sekunda, zadovoljan sam trijumfom na Arsenalom

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop izjavio je da je veoma zadovoljan pobedom njegovog tima nad Arsenalom 2:0, te da je uživao gledajući vrhunsku predstavu na "Signal Iduna parku".

"Zaista sam prezadovoljan. Tri igrača nisu mogla da igraju zbog problema sa mišićima, ali smo doneli prave odluke i moram priznati da je ovo zaista bila jedna dobra partija. Jako smo ušli u duel, veoma hrabro, a bili smo i veoma brzi što je bilo presudno protiv Arsenala", rekao je Klop. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Klop ne razmišlja o novoj generaciji igrača Borusije.

"Uživao sam od prvog sekunda utakmice, sve do poslednjeg zvižduka. Ne razmišljam o smeni generacija, jer kada vidite svoje momke da ovako igraju, to je jedino što želim na ovom svetu", zaključio je Klop.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.