Klop: Humels je spreman za prvi meč ove sezone

Izvor: Blic, 24.Sep.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Humels je spreman za prvi meč ove sezone

Fudbaler Borusije Dortmund, nemački reprezentativac Mats Humels spreman je da konačno zaigra ove sezone posle oporavka od povrede, potvrdio je trener Jirgen Klop.

Dvadesetpetogodišnji defanzivac, strelac pobedonosnog gola za Nemačku u četvrtfinalu Mundijala u Brazilu protiv Francuske (1:0), imao je dugu pauzu zbog problema sa mišićima, a Klop veruje da bi mogao da nastupi u sredu protiv Štutgarta.

"Mats je izgleda na pravom putu. Međutim, ne verujem da će odigrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svih 90 minuta", rekao je trener "milionera", dodajući da bi mogao da on bude starter za vikend u prvenstvenom derbiju protiv Šalkea.

Klop će ponovo imati na raspolaganju srpskog defanzivca Nevena Subotića, koji se oporavio od povrede prepona, međutim, Sebastijan Kel i Henrik Mkhitarjan pridružili su se dugačkom spisku odsutnih igrača.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.