Klinsmanovi puleni brane titulu, počinje prvenstvo Severne i Srednje Amerike

Izvor: Blic, 06.Jul.2015, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinsmanovi puleni brane titulu, počinje prvenstvo Severne i Srednje Amerike

Još jedna novina na Sport klubu, malo egzotičnog fudbala - od prvog do poslednjeg trenutka bićete u prilici da gledate KONKAKAF Gold Kup, odnosno, prvenstvo Severne i Srednje Amerike, počevši od srede 8. jula jedan sat posle ponoći na SK 1.

Trofej će braniti Sjedinjene Američke Države, koje će biti domaćin turnira zajedno sa Kanadom. Tim Jirgena Klinsmana je u fantastičnoj formi u poslednje vreme, pobedili su u prijateljskim utakmicama i Nemačku i Holandiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Veliki plan SAD je da se napadne svetska titula u Kataru 2022. a kada Amerikanci nešto shvate ozbiljno, onda urade to baš ozbiljno.

Kanada ima zanimljiv tim, a u toj zemlji se upravo zavšilo Svetsko prvenstvo za dame, pa će se tako fudbalska groznica samo nastaviti u ovoj zemlji.

Još jedan od favorita je Meksiko, naravno, oni uvek imaju dobar tim. Na papiru, njihov tim na Gold kupu biće bolji od onog koji je nastupio na Kopa Amerika, samo je problem povreda i odsustvo najboljeg igrača Havijera Ćićarita Ernandeza.

U favorite iz senke treba strpati Kostariku. "Tikosi" su bili pravi hit Svetskog prvenstva u Brazilu, a na ovom turniru imaće uglavnom sve igrače koji su bili i na tom turniru, izuzev golmana Reala Kejlora Navasa.

Ovim selekcijama, suprotstavićete se egzotični timovi kao što su Honduras, Trinidad i Tobago, Gvatemala i Jamajka, i zagarantovano je uživanje svake noći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.