Klinac Lokateli našao lek za Bufona, Milan slavio u derbiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinac Lokateli našao lek za Bufona, Milan slavio u derbiju! (video)

Juventus dominirao u posedu, ali Milan evrogolom 18-godišnjeg veziste slavio na "San Siru" i prišao vodećem Juventusu na dva boda!

Velika borba, agresivni Milan, Juventus koji je imao više loptu u posedu, derbi je opravdao očekivanja.

I jedan i drugi tim su pretili, Juve preko Dibale i Aleksa Sandra u prvom poluvremenu, na drugoj strani Suso je probao Bufona.

Sporan trenutak u prvom poluvremenu. Pjanić je izveo slobodan udarac, lopta odskočila ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Donarume kome je zasmetao Bonući i završila u golu.

Ricoli je pokazao na centar, a onda nakon konsultacije sa pomoćnikom poništio gol nakon punog minuta. Žestoki protesti gostiju, Pjanić je dobio karton.

Spornu situaciju možete videti ovde.

Imaće primedbe Juve i na detalj kada je Kucka neoprezno udario Ernaneša, mirisalo je na crveni, nervozni Slovak dobio žuti.

U nastavku dominacija u posedu Juventusa, ali nisu stvorili neke zrele šanse. Kvadrado koji je zamenio povređenog Dibalu je imao priliku, probao je i uglavnom neprimetni Iguain, ali na sreću Donarume je lopta završila pored gola.

I onda šok za šampiona, mlađani Lokateli je iz drugog plana uspeo da se ubaci, fantastičan udarac tu ni najbolji na svetu ne može ništa, 1:0 za Milan, pravo niotkuda, ali sjajno su se borili i to je bila nagrada.

Gol Lokatelija možete videti ovde.

Do kraja Milan je bunkerom branio prednost, Juventus izveo nekoliko kornera u nizu, ušao je i Mandžukić, ali nije bilo zrelih šansi osim udarca Kedire bukvalno u poslednjim sekundama i sjajne intervencije Donarume.

Na kraju, 1:0 veliko slavlje na "San Siru", posle sedam poraza u nizu Milan je prekinuo crnu seriju protiv Juventusa. I ne samo to, na neki način su spasli prvenstvo, naneli su rivalu drugi poraz u sezoni i približili se Juventusu na samo dva boda!

U prvom meču dana, Sampdoriji je pripao derbi Lanterne, izveštaj možete pročitati ovde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sjajan slobodnjak Verdija! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 19:33

Momak koji je ponikao u Milanu ali nikada nije dobio pravu šansu na "San Siru" briljira ove sezone u dresu Bolonje...Verdi se sa 11 godina pridružio ekipi Milana, ali u prvom timu nikada nije dobio pravu šansu. Odigrao je samo dve utakmice u kupu za "Rosonere"...Usledile su silne pozajmice, a od ove...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.