Kličko: Najjači sam bokser na svetu

Izvor: B92, 15.Apr.2014, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kličko: Najjači sam bokser na svetu

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko uveren je da će savladati Aleksa Leapaija i tako odbraniti pojaseve u WBA, IBF, WBO i IBO kategoriji.

"Leapai će pokušati da me savlada čistim nasiljem, tehnika i taktika nisu njegova jača strana. Nedostaje mu iskustva i to ću iskoristiti. Pokazaću da sam najjači bokser na svetu, moja misija još nije gotova", rekao je 38-godišnji Kličko pred 62. borbu u karijeri.

Ukrajinac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otkrio da se i dalje oporavlja od smrti svog trenera Menija Stjuarda pre 18 meseci.

“Možda zvuči pomalo ludo, ali i dalje čujem njegov glas kada sam u teretani, šapuće mi savete u uho. Ranije smo razgovarali satima o raznim stvarima i sada imam korist od toga. Osećam njegov duh, njegovu snagu i radim sve po njegovim principima“, kazao je Kličko.

Borbu Kličko – Leapai moći ćete da gledate u direktnom prenosu na TV B92, u subotu od 22 časa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kličko: Najjači sam bokser na svetu

Izvor: B92, 15.Apr.2014

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko uveren je da će savladati Aleksa Leapaija i tako odbraniti pojaseve u WBA, IBF, WBO i IBO kategoriji..."Leapai će pokušati da me savlada čistim nasiljem, tehnika i taktika nisu njegova jača strana. Nedostaje mu iskustva i to ću iskoristiti. Pokazaću da sam najjači...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.