Klemen Prepelič ponovo u Olimpiji

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klemen Prepelič ponovo u Olimpiji

Reprezentativac Slovenije Klemen Prepelič vratio se u Union Olimpiju i sa timom iz Ljubljane potpisao je ugovor do kraja sezone.

Prepelič je prošlu sezonu proveo u Banvitu – potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim klubom, ali je već posle jedne sezone napustio Bandirmu.

Prošle sezone je u Evrokupu ubacivao 6,1 poen po meču, a u domaćem prvenstvu 5,4. Prepelič, koji je pretprošle sezone već nastupao za Olimpiju, ima 22 godine, visok je 191cm i igra na poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << beka.

“Drago mi je da sam se vratio u klub. Iskustvo u inostranstvu bilo je poučno, a sada sam željan treniranja i igranja utakmica. Većinu igrača odlično poznajem, lako ću se uklopiti i mislim da sam povukao pravi potez kada sam rešio da se vratim“, kazao je Prepelič.

On će prvi meč odigrati već u subotu, kada Olimpija od 19 sati dočekuje Metalac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.