Kiša pobedila: Otkazan Novakov meč

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša pobedila: Otkazan Novakov meč

U ponedeljak neće biti teniskih mečeva na Rolan Garosu pošto su organizatori usled loših remenskih prilika odlučili da sve mečeve planirane za danas pomere za utorak.

To ujedno znači da će Novak Đoković svoj meč osmine finala proti Roberta Bautiste Aguta igrati u utorak i to kao treći po redu na stadion u Filip Šatrije. Pre Srbina i Španca na teren će izaći Venus Vilijams i Timea Baščinski odnosno Serena Vilijams i Elina Svitolina.

Due to weather, there >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << will be no matches played at #RG16 today. For more information, including refunds, visit: https://t.co/bMTYsmSzcO— Roland Garros (@rolandgarros) May 30, 2016

Kako nisu okončani svi dueli 4. kola biće pomeren celokupan program pa četvrtfinalni dueli koji su bili planirani za utorak pomereni su za sredu, sve to naravno da kiša dozvoli da se igra tenis u Parizu, a prognoze nisu optimistične.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.