Kinezi neumoljivi, iz Milana odlaze svi!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi neumoljivi, iz Milana odlaze svi!

Ovo je labudova pesma za dvojac na čelu kluba, jasno je, od septembra ćemo videti novi Milan!

Stvari teku prema planu, preuzimanje kluba biće u potpunosti obavljeno do kraja godine, naredne nedelje će Kinezi uplatiti drugu ratu kapare, od 85 miliona evra, pa će dogovor postati i zvaničan.

Najavljuju se velike promene, i pored pokušaja rukovodećih ljudi da zadrže svoje funkcije.

Adrijano Galijani je prvi na udaru, novi vlasnici ga ne žele u klubu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a traže da ode bez odštete. Čak se priča da su na neki način dobili takvo obećanje od Berluskonija, ali pitaće se Galijani, koji sigurno neće lako napustiti klub.

Barbara Berluskoni takođe odlazi, mada su njene pozicije bolje, mogla bi u budućnosti da pomogne širenje Milana, odnosno brenda na azijsko tržište. Ali, čak i ako preživi preuzimanje "Rosonera", njen uticaj na donošenje odluka biće nikakav.

Kinezi planiraju da dovedu svoje ljude, ali i da vrate neke legende u klub, što će biti most prema navijačima.

Jedan od njih koji se neizbežno pominje je Paolo Maldini koji je sinonim za Milan i koji nije među "Rosonerima" zbog Galijanija sa kojim nije u dobrim odnosima.

Što se Galijanija tiče on će završiti ovaj prelazni rok, ali ponovo, za svaki transfer do sada morao je da dobije odobrenje iz Azije. Radio je bez nekih transfer sredstava, pa je jasno zbog čega je Milan bio pasivan u prelaznom roku, odnosno nije uspeo da dovede nikoga od pravih meta.

I dalje se pominje Musaćo iz Viljareala, ali male su šanse da u ovom prelaznom roku stigne u Lombardiju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.