Kin: Real sa desetoricom; Skols: Sa devetoricom!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kin: Real sa desetoricom; Skols: Sa devetoricom!

Bivši igrači Junajteda, sada TV komentatori, osuli paljbu po Geretu Bejlu i Serhiju Ramosu.

Foto: Luca Bruno

Ofanzivac Reala Geret Bejl bio je "nevidljiv" u utakmici protiv Juventusa u Torinu. Mnogi su konstatovali njegovo prisustvo na terenu tek kada je napustio igru.

Posle utakmice, Velšanin je lociran kao najslabija karika u lancu Madriđana. Roj Kin, bivši kapiten Mančester junajteda, a sada TV komentator, rekao je to jasno i glasno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Ne možete da pobedite sa desetoricom igrača na terenu. Bejl nije ništa doneo Realu večeras... On je u Realu zato što zna da bude hrabar sa loptom u nogama. Međutim, u Torinu nijednom nije krenuo u duel sa protivnikom i njegovi saigrači sigurno neće biti zadovoljni kako je igrao", rekao je Irac.

Njegov bivši saigrač Pol Skols nastavio je u istom tonu.

"Ne, Real nije igrao sa desetoricom, već sa devetoricom. Serhio Ramos bio je još lošiji!", poručio je Englez, kritikujući prinodnog zadnjeg veznog, koji je bio glavna meta napada Juventusovih igrača.

Očekuje nas paklen revanš u Madridu sledeće nedelje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.