Kidnapovan fudbaler Olimpijakosa

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kidnapovan fudbaler Olimpijakosa

Alan Pulido, Meksikanac, otet je u svojoj zemlji.

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Napadač Olimpijakosa u rukama kidnapera!

Centarfor šampiona Grčke Alan Pulido (25) otet je u nedelju, u svom rodnom Meksiku, nakon što je pošao kući sa jedne žurke.

Lokalni mediji javljaju da je u društvu svoje devojke napustio zabavu i da ga je pre otmice na ulici okružilo nekoliko vozila.

Reprezentativac Meksika, koji živi u Grčkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 2014, pao je tako u ruke šestorici kidnapera, koji su fudbalera odveli sa sobom, a njegovu devojku nepovređenu ostavili na parkingu.

Saigrač Luke Milivojevića i Saše Zdjelara kidnapovan je u državi Tamaulipas, na severu Meksika, poznatom po nasilju i kriminalu.

Državni organi nedavno su u toj regiji angažovali dodatne snage policije da bi se borile protiv lokalnih kartela.

Prethodnih nedelja, u Tamaulipasu je ubijeno više desetina osoba, a čitav kraj je pod posebnim nadzorom zbog blizine granice sa SAD i opasnosti švercovanja droge.

U Meksiku je, zvanično, svake godine kidnapovano oko 1.000 osoba, dok je nezvanično ta cifra i desetostruko veća.

Pulido se vratio u svoju zemlju posle uspešne sezone u Olimpijakosu i osvajanja titule. U takmičarskoj 2015/16 odigrao je 15 utakmica za pirejski klub i postigao šest golova.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.