Kerol optužio Rodžersa da laže: Pričao mi je da ću igrati sa Suarezom, a nije mi dao ni da sedim na klupi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Jan.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kerol optužio Rodžersa da laže: Pričao mi je da ću igrati sa Suarezom, a nije mi dao ni da sedim na klupi (VIDEO)

„Jedno bi mi govorio u lice, a potpuno drugu priču servirao u telefonskim razgovorima“, kaže napadač Vest Hema pred okršaj sa Crvenima

Vraća se Endi Kerol (26) na Enfild rodu. Verovatno će zbog toga zastati knedla u grlu navijačima Liverpula, koji nikako ne mogu da se načude kako je uprva kluba pre četiri godine izbrojala 35.400.000 evra za strelca tek četiri gola za Crvene, koji će u dresu Vest Hema pokušati da zaprži čorbu bivšim saigračima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Imaće i poseban motiv kad ugleda Brendana Rodžersa, jer ga je optužio za glavnog krivca za skromnu minutažu u Liverpulu. I ne samo to, već se iz reči bivšeg engleskog reprezentativca da zaključiti da ga je Severni Irac svesnu lagao na početku njegove trenerske karijere.

Ogromna je razlika između onog što mi je pričao i onog što se stvarno dešavalo. Jedno bi mi govorio u lice, a potpuno drugu priču servirao u telefonskim razgovorima. Pričao mi je. „igraćeš svake sedmice, svaku utakmicu ćeš biti startet zajedno sa Luisom Suarezom“. Taman bih se sa treninga vratio kući, a on bi me pozvao na telefon da mi kaže: „Fulam i Vest Hem žele da te dovedu, mislim da je za tebe najbolje da odeš“. Deset minuta pre toga pričao mi je nešto sasvim drugo. Zbog toga bih se vratio na trening centar i slušao potpuno treću priču. Te poruke su bile pomešane, igrao se sa mojom glavom. Iskreno vam kažem, to je razlog zbog kojeg sam izgubiio poštovanje prema njemu“, optužuje Kerol.

Kerol je iz Liverpula najpre otišao u Vest Hem na pozajmicu, da bi Čekićari pred početak prethodne sezone otkupili ugovor visokog napadača, koji navodi još jedna primer u želji da ilustruje odnos sa Brendanom Rodžersom.

Pred meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Hartsa rekao mi je da ću biti starter. Na dan je došao kod mene i rekao mi: „čini mi se da imaš problem sa mišićem, ne igraš danas“. Uzvratio sam da je moja povreda sanirana i da sam spreman. Onda mi je rekao da ću sedeti na klupi. A kad sam se pojavio na stadionu saznao sam da nisam uopšte u protokolu. Jedini fudbaler koji je putovao sa ekipom, a da nije bio ni na klupi za tu utakmicu“, dodao je Endi Kerol.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.