Katić: Navijači su ogroman motiv

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katić: Navijači su ogroman motiv

Centar Crvene zvezde Raško Katić izjavio je da je Makabi iskusniji tim, ali da crveno-beli na svojoj strani imaju navijače u 7. kolu Evrolige (četvrtak, 19h).

"Prvi meč sa Makabijem bio je naš najubedljiviji poraz i zato želimo da se revanširamo. Oni su iskusniji, ali daćemo sve od sebe da pobedimo. Ukoliko uopšte želimo da imamo šansu, moramo da igramo mnogo bolje u odbrani nego u prvom meču", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Katić.

“Ogromnu motivaciju predstavlja nam publika, navijači zaista u svakoj utakmici prave neverovaznu atmosferu. Daćemo svoj maksimum i nadam se da ćemo im doneti još jednu pobedu”, dodao je centar crveno-belih.

Posle šest kola Izraelci imaju skor 4-2, dok su crveno-beli upisali dve pobede i četiri poraza.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katić: Navijači su ogroman motiv

Izvor: B92, 27.Nov.2013

Centar Crvene zvezde Raško Katić izjavio je da je Makabi iskusniji tim, ali da crveno-beli na svojoj strani imaju navijače u 7. kolu Evrolige (četvrtak, 19h)..."Prvi meč sa Makabijem bio je naš najubedljiviji poraz i zato želimo da se revanširamo. Oni su iskusniji, ali daćemo sve od sebe da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.