Katai ide u Alaves

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai ide u Alaves

Aleksandar Katai će karijeru nastaviti u Španiji. Ali ne u Selti nego u Alavešu. Dok čea okršaj sa Republiko Irskom na startu kvaifikacija za Mundijal koji se za dve godine igre u Rusiji, Katai je dobio informaciju da su se čelnici klubova dogovorili. Katai je pristao se Seltu koju je želeo zameni Alavešom.

U  iščekivanju da se ova informacija i zvanično potvrdi od strane pomenutog španskog kluba, podsetićemo da je u ponedeljak izgledalo da je Kataijev prelazak u Seltu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gotova stvar, lekari ovog kluba trebalo je da doputuju u Beograd, kako bi Zvezdin fudbaler obavio preglede i potom uveče potpisao ugovor. Selta nije ponudila zadovoljavajuću dinamiku plaćanja. Usledila su dva dana neizvesnosti, pominjalo se i ozbiljno interesovanje moskovske Lokomotive, ali je na kraju najkonkretniji bio Alaves, i to u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Katai će u nobvom klubu biti zvanično predstavljen posle utakmice između reprezentacija Srbije i Republike Irske. Za sada nema informacija o tome kolika je vrednost transfera.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.