Kasiljas je zmaj

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasiljas je "zmaj"

Kraj jedne ere se zaista približio i poput Raula Gonzalesa, još jedna legenda će napustiti Real, kapiten Iker Kasiljas ide u Porto.

Iako su se za njega interesovali brojni evropski klubovi iz liga "petice", među kojima su bili Arsenal, Roma, kao i Fenerbahče, iskusni golman je rešio da se preseli u "komšiluk", među portugalske "zmajeve".

Kako je javila španska državna televizija, Kasiljas će u Portu provesti narednu sezonu na pozajmici i novom timu bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da se pridruži već 10. juna, a ugovor sa Realom ima do 2017. godine.

Kasiljas je u Realu prošao sve mlađe kategorije, branio od 1999. i osvojio sve moguće trofeje, bio prvak Evrope i sveta sa Španijom, ali bi slavni klub mogao da se ogreši o njega kao svojevremeno o dugogodišnjeg kapitena Raula, jer je spreman da mu isplati poslednju godinu ugovora.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.