Kasano: Bio sam zavisnik od seksa, dolazio sam kući u šest ujutru!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano: Bio sam zavisnik od seksa, dolazio sam kući u šest ujutru!

„Ja sam već 20 godina budala“, poručio je kontroverzni napadač

Takvi majstori se ne rađaju svaki dan. Ne samo da je imao urođeni dar za postizanje golova, nego je na terenu demonstirao simpatičnu dozu mangupluka tako svojstvenog za momke rođene na jugu Italije.

Da nije bio tako buntovan Antonio Kasano bi, vrlo verovatno, napravio bolju karijeru. To je, uostalom, priznao rečima da je u ranoj fazi profesionalne karijere voleo sve što voleo mladi. Priznao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da je bio sekusalni zavisnik.

„Da, bio sam zavisnik od seksa. Kada imate 20 godina, a volite devojke, to je sila koja vas tera da to radite sveki dan. A ja sam imao priliku da to radim svaki dan, jer bio sam Antonio Kasano igrač Real Madrida“, poručio je Kasano.

Lude alkoholne noći bile su sastavni deo njegovog života, međutim to se nije videlo na terenu. Štaviše...

„Uoči pobede protiv Juventusa (4:0), vratio sam se kući u šest ujutru. Bila je to moja najbolja utakmica. Dao sam dva gola, izborio jedanaesterac. Takođe, zavisnik sam od hrane. Kao što kaže moj prijatelj, kada jedete dobru hranu – debaljate se. A ako jedete dobru hranu svaki dan onda ste – budala. Ja sam evo budala već 20 godina“.

On je imao vrlo nesrećno detinjstvo.

„Bio sam totalna katastrofa prvih 16 godina života. Možete me zvati buntovnik ili ludak, ali ne mogu promeniti način na koji sam odrastao“, dodao je Kasano.

Pratite MOZZART i na našem Fejsbuku

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.