Karlitosova ekstaza: U životnoj sam formi

Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlitosova ekstaza: U životnoj sam formi

Argentinac ove sezone za Juventus postigao 11 golova

Napadač Juventusa Karlos Tevez rekao je da uživa da igra za torinski klub i da se nalazi u životnoj formi. Argentinac je dosadašnjem delu sezone postigao 11 golova, od čega osam u Seriji A.

Igram u velikom klubu, srećan sam i dajem sve od sebe na terenu. Mogu da kažem da se nalazim u životnoj formi. Očekivao sam dobru partiju ekipe protiv Lacija, posebno jer je usledila posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << reprezentativne pauze i nismo smeli da dozvolimo novo iznenađenje kao protiv Sasuola", rekao je Tevez za Skaj Sport, posle pobede u Rimu (3:0), na meču u kome je bio strelac drugog gola.

On je pre Juventusa igrao za gradske rivale iz Mančestera, Siti i Junajted, Vest Hem, Korintijans i Boku Juniors.

Za reprezentaciju Argentina postigao je 13 golova na 65 utakmica, a nedavno se na prijateljskom meču protiv Hrvatske vartio u nacionalni tim posle trogodišnje pauze i sukoba sa bivšim selektorom Alehandrom Sabeljom.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez: Igram u životnoj formi

Izvor: Blic, 23.Nov.2014

Napadač Juventusa Karlos Tevez rekao je da uživa da igra za torinski klub i da se nalazi u životnoj formi...Tevez je u dosadašnjem delu sezone postigao 11 golova, od čega osam u Seriji A..."Igram u velikom klubu, srećan sam i dajem sve od sebe na terenu. Mogu da kažem da se nalazim u životnoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.