Karavan za živi Dunav u četvrtak u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2015, 06:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karavan za živi Dunav" u četvrtak u Novom Sadu

I ove godine Svetski fond za prirodu - WWF organizuje manifestaciju "Karavan za živi Dunav", koja će na svom putu obići Novi Sad, Sombor i Bački Monoštor. U Novi Sad karavan stiže u četvrtak 6. avgusta, na gradsku plažu Štrand.

Program počinje u 11 časova, na centralnom platou "Štranda", gde će svi posetioci imati prilike da se na interesantan način, kroz poligon edukativnih igara, upoznaju sa jednim od najvažnijih prirodnih resursa - vodom.

Cilj manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da podigne svest građana o značaju očuvanja prirode, a kao gost-domaćin karavana, prisutnima će se obratiti i dr Slobodan Puzović, pokrajinski sekretar za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.

"Karavan za živi Dunav" posetiće Sombor u petak 7. avgusta, dok će se u subotu 8. avgusta volonteri WWF družiti sa stanovnicima Bačkog Monoštora.

Informacije o aktivnostima Svetskog fonda za prirodu - WWF mogu se pratiti na zvaničnom sajtu organizacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.