Karadžić, ipak, ne podnosi ostavku

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić, ipak, ne podnosi ostavku

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FS) Tomislav Karadžić podneće ostavku, a tu odluku već je saopštio članovima Odbora za hitna pitanja na današnjoj vanrednoj sednici u Staroj Pazovi, preneli su danas popodne pojedini mediji, među kojima su Blic i Kurir.
Međutim, Kurir se brzo "ispravio" i preneo novi tekst pod naslovom "Nema povlačenja", a informaciju da Karadžić, ipak, nije podneo ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << preneo je i Sportski žurnal.

On je predsednik FS od 2008. godine, a u poslednje vreme vodi polemiku sa rukovodstvom Crvene zvezde, koje zahteva njegovu ostavku i raspisivanje vanrednih izbora.

Karadžić se, navodno, odlučio da podnese ostavku nakon kazne koju je UEFA donela o prekinutoj utakmici između Srbije i Albanije.

Utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je UEFA istovremeno srpsku selekciju kaznila oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Takođe, Srbija će naredne dve utakmice (protiv Danske 14. novembra i Jermenije 4. septembra 2015) kao domaćin u kvalifikacijama igrati bez prisustva publike, dok će FŠ, kao i Fudbalski savez Albanije platiti i novčanu kaznu od po 100.000 evra.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Laković o “ostavci” Karadžića: Budalaštine ne komentarišem

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2014

Tomislav Karadžić ostaje na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije i odluka UEFA povodom prekinutog meča Srbije – Albanija nije ga ni na trenutak bacila u razmišljanje o povlačenju. Ovo su idealna vremena da se u medijima piše šta je kome milo, kao i da “dobro obavešteni izvori” poturaju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.