Karadžić: Novi selektor stiže 15. juna, bolji smo od Danske, sa Portugalom za prvo mesto

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2014, 01:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Novi selektor stiže 15. juna, bolji smo od Danske, sa Portugalom za prvo mesto

Tomislav Karadžić, predsednik FSS, ističe da se na Terazijama 35 sigurno neće baviti pitanjem selektora do 15. juna, jer je Ljubinko Drulović dobio podršku Skupštine FSS za predstojeće tri prijateljske utakmice.
(FOTO: N. Negovanović)
Utakmice u Americi i protiv Brazila definitivno će voditi Ljubinko Drulović, koji ima veliku podršku FSS. Nema potrebe da se bavimo deplasiranim pričama o drugim kandidatima. Da ne bude zabune Drulovića kao stručnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i čoveka izuzetno cenimo, a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna – rekao je Tomislav Karadžić.
Da li je tačno da ste rekli da je Srbija u rangu sa Albanijom i Jermenijom?
Imamo tešku grupu i euforija bi bila pogubna po nas. Po kvalitetu Srbija je ispred Danske, Jermenije i Albanije, dok ćemo se sa Portugalijom boriti za prvo mesto. To bi trebalo dokazati na terenu. Utakmica sa Jermenijom bez obzira što je prva ujedno je i prelomna. Zato moramo da budemo maksimalno oprezni.
Bili ste nedavno u Londonu da li ste se sreli sa Branislavom Ivanovićem, kapitenom reprezentacije Srbije?
Razgovarao sam malo sa igračima i oni su za to da se spušta tenzija pred predstojeće kvalifikacije. Prednost i kvalitet su na našoj strani, ali važno je da to i dokažemo i dobijamo ostale rivale u grupu – jasan je Karadžić.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić: Selektor poznat 15. juna

Izvor: Mondo, 19.Apr.2014

Prvi čovek srpskog fudbala izjavio da se naredna dva meseca sigurno neće baviti pitanjem selektora "orlova", jer..

Nastavak na Mondo...

Karadžić: Ne menjamo selektora pre 15. juna

Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2014

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić rekao je u intervjuu za Sportski žurnal da se FSS sigurno u skorije vreme neće baviti pitanjem selektora, jer je Ljubinko Drulović dobio podršku Skupštine i vodiće nacionalni tim na predstojeće tri prijateljske utakmice.  "Utakmice u Americi i protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.