Kapelo i njegovi saradnici tri meseca bez plate!?

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapelo i njegovi saradnici tri meseca bez plate!?

S obzirom da je selektor Rusije kao nagradu za plasman na Svetsko prvenstvu u Brazilu dobio osam miliona dolara, zvuči prilično čudno da i on i stručni štab već tri meseca nisu dobili redovnu platu.

Foto: Guliver/Getty Images/Michael Steele

Selektor ruske fudbalske reprezentacije Fabio Kapelo i članovi stručnog štaba nisu primili platu poslednja tri meseca, potvrdio je u subotu ministar sporta Rusije Vitalij Mutko.

"Saznao sam za ovaj problem posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sastanka sa Kapelom. Zaista sam zabrinut zbog toga, ali pitanje plate je interna stvar Fudbalskog saveza Rusije", rekao je Mutko novinarima agencije Itar Tas.

On je dodao da je Kapelo dobio osam miliona dolara za učešće "zbornaje" na Mundijalu u Brazilu, gde je ta reprezentacija završila takmičenje već u grupnoj fazi.

"Ne razmumem kako nisu platili članovima stručnog štaba, s obzirom da budžet nacionalne reprezentacije nije mali", zapitao se Mutko.

Bivši selektor Engleske u januaru ove godine produžio je ugovor sa Rusijom do kraja Mundijala 2018, po kome zarađuje devet miliona evra godišnje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.