Kao na FM, uložiš 200 miliona i osvojio si titulu!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao na FM, uložiš 200 miliona i osvojio si titulu!

Da li je moguće da je ovo plan Junajteda? Ako uspeju, Čelsi će im teško parirati!

Odlazak "Tigra", ali i eventualni raskid ugovora sa Van Persijem signalizira da će Van Gal krenuti na Harija Kejna. Totenhem i Mančester Junajted imaju istoriju poslovanja, mada Danije Levi nije lak pregovarač. Ipak ponuda od 50 miliona evra bi verovatno promenila stvari.

Na meti je i Rahim Sterling, bez obzira što Liverpul odbija da razgovara sa najvećim rivalom. "Crveni" traže >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko 60 miliona evra za svoj biser, za "Đavole" novac nije problem, potrebno je jedino da na "Enfildu" pristanu. Oni su spremni i da ponude bolje uslove engleskom reprezentativcu nego gradski rival Siti, kako bi ga privoleli da se preseli na "Old Traford".

Treće pojačanje bi bio Bejl, ali ponuda od 80 miliona nije dovoljna da ubedi Real. Više od 100, odnosno obaranje svetskog rekorda bi pokolebalo Pereza.

Britanski mediji pišu da bi, uz Otamendija i eventualno Čeha kao zamenu ako ode De Hea, Junajted praktično napravio novi tim, a da bi to koštalo oko 250 miliona evra.

Naravno, računaju da bi deo troškova smanjili prodajom nekih igrača, novac bi bio iskorišten za transfere, što bi značilo injekciju od 200 miliona u novi tim.

Jasno, to će pokazati i izveštaj za berzu, cilj je samo jedan, da se vrati titula prvaka.

Dakle, Čeh, Otamendi, Bejl, Sterling i Kejn, zastrašujuća pojačanja, uz Matu, Runija, Ereru i ostale bi automatski načinila Junajted glavnim kandidatom za titulu!

Slažete se?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.