Kanađani veruju da imaju novog Đokovića: Pogledajte neverovatan poen (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jul.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađani veruju da imaju novog Đokovića: Pogledajte neverovatan poen (VIDEO)

Već neko vreme u teniskom svetu traje potraga za igračima koji će u budućnosti vladati ovim sportom. Nizala su se tu mnoga imena, od Dimitrova, preko Kiriosa, do Tima i Zvereva.

Međutim, postoji jedan momak koji je fenomenalnim potezima na Rodžers kupu privukao pažnju. Radi se o 17-godišnjem Kanađaninu Denisu Šapovalovu koji je najpre eliminisao Nika Kiriosa, a potom ga je sa turnira izbacio Grigor Dimitrov.

Upravo u duelu sa bugarskim teniserom igrač koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na turniru u Torontu izveo je najlepši potez dosadašnjeg dela takmičenja. Prvo je posle riterna loptu u polje Dimitrova vratio “tvinerom”, a posle toga je odličnim “pasingom” osvojio poen.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.