Kalinić stigao u Milan i uzeo sedmicu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić stigao u Milan i uzeo "sedmicu"

Hrvatski napadač Nikola Kalinić pojačao je Milan i zaokružio sjajni letnji prelazni rok "rosonera".

Dosadašnji golgeter Fiorentine prvobitno će godinu dana provesti na pozajmici na San Siru, pre obaveznog otkupa ugovora narednog leta. On je danas prošao lekarske preglede i zadužio dres sa brojem sedam, uz četvorogodišnju saradnju sa italijanskim velikanom.

Klub iz Firence zaradiće pet miliona evra za pozajmicu, kao i dodatnih 20 miliona u junu 2018. godine. Kalinić >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je bio odličan u dresu Fiorentine prethodne dve godine, a postigao je 33 gola na 84 utakmice, uz 11 asistencija. Prethodno je igrao za Dnjepar, Blekburn i splitski Hajduk.

Milan je ovog leta osetno pojačao tim jer je pre Kalinića doveo Leonarda Bonućija, Andrea Silvu, Andreu Kontija, Hakana Čalhanoglua, Matea Musakija, Rikarda Rodrigeza, Lukasa Bilju, Franka Kesija i Fabija Borinija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kalinić stigao u Milan i uzeo sedmicu

Izvor: B92, 22.Avg.2017

Hrvatski napadač Nikola Kalinić pojačao je Milan i zaokružio sjajni letnji prelazni rok "rosonera". On je prošao lekarske preglede i zadužio dres sa brojem sedam, uz četvorogodišnju saradnju sa italijanskim velikanom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.