Kako je Dunga eliminisao Nejmara?!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2015, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Dunga "eliminisao" Nejmara?!

Nije da ovako nešto nismo očekivali! To je ipak Karlos Dunga?

Karlos Dunga ne gleda sa odobravanjem "hajp" koji prati Nejmara, svu pažnju javnosti koja je usmerena na fudbalera Barselone van terena.

Nekadašnji kapiten "selesao" veruje da to skreće pažnju sa fokusa ekipe, on je odmah po dolasku na čelo reprezentacije tražio od fudbalera da se upristoji kada je frizura u pitanje, ali i da promeni ponašanje na terenu.

Ono što je Nejmar napravio na Kopa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Amerika, isključenje i suspenzija je toliko iznerviralo Dungu da je tražio da se savez ne žali na kaznu od četiri utakmice.

"Selektor i njegov stručni štab su tražili da ne ulažemo žalbu jer su smatrali da je bolje da Nejmar ne bude sa ekipom", saopštio je jedan od brazilskih zvaničnika.

Naime, Dunga smatra da je timski duh važniji od Nejmara, on je bio kapiten svetskih prvaka iz 1994. i insistirao je upravo na ratničkom pristupu. Nije dozvoljavao neozbiljnost, saigrača Kafua je okačio jednom na čiviluk u svlačionici jer nije bio dovoljno ozbiljan dok je selektor pričao.

Dunga je delio sobu sa Romariom kako bi ga sprečavao da na pripremama beži u noćne klubove i igra salsu, ali je nedavno priznao da mu je retko polazilo za rukom da natera slavnog napadača da živi sportski.

Nejmara neće biti u narednim mečevima, ali teško je verovati da će ga se Brazilci lišiti, on je često uslov da "Selesao" uzima ogroman novac za igranje prijateljskih mečeva na egzotičnim fudbalskim mestima.

Recimo i to da i pored neuspeha na Kopa Amerika ne postoji nikakva šansa da Dunga bude smenjen.

Cilj je Rusija 2018. selektor ima čvrst ugovor i potpuno poverenje saveza...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.