Kakav bi to debi bio: Milinković-Savić stigao u Lacio, može da zaigra protiv Juvea /FOTO/

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav bi to debi bio: Milinković-Savić stigao u Lacio, može da zaigra protiv Juvea /FOTO/

Zlatni "orlić" Sergej Milinković-Savić stigao je u Rim kako bi potpisao ugovor sa Laciom i time ozvaničio transfer iz Genka vredan devet miliona evra.

Talentovani vezista je sleteo na rimski aerodrom "Leonardo da Vinči" gde su ga dočekali predstavnici novog kluba i navijači.

"Spreman sam za Šangaj. Srećan sam što sam došao ovde, napred Lacio", bilo je prvo što je rekao Milinković-Savić.

On bi, nakon što parafira petogodišnju vernost nebesko-plavima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trebalo da otputuje u Kinu i mogao bi da debituje za Lacio u Superkupu Italije protiv Juventusa, koji se igra u subotu.

Njemu će prilagođavanje na novu sredinu biti dodatno olakšano, jer su članovi rimskog kluba reprezentativac Dušan Basta i naš napadač Filip Đorđević.

Sergej Milinkovic-Savic è sbarcato all'Aeroporto Internazionale Leonardo da Vinci #LaPrimaSquadraDellaCapitale pic.twitter.com/PovrefYNlK

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''SMS'' je stigao: ''Napred Lacio!'' (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2015

Reprezentativac Srbije doputovao u Rim! Laciov šal je odmah bio spreman....Posle dosta preokreta (u igri je bila i Fiorentina), mladi reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić postao je novi fudbaler rimskog Lacija, a danas je i doputovao u glavni grad Italije...Na aerodromu su ga dočekali ljudi...

Nastavak na Sportske.net...

Pomama za "zlatnim orlićem": SMS stigao u Rim, navijači ga dočekali pesmom /VIDEO/

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 09:52

Naš omladinski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić dočekan je pesmom u Rimu, u koji je stiao kako bi potpisao devet miliona evra vredan transfer iz Genka u Lacio...Sergej Milinkovic-Savic è sbarcato all'Aeroporto Internazionale Leonardo da Vinci #LaPrimaSquadraDellaCapitale..A photo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.