Kafu: Moj naslednik je u Liverpulu

Izvor: Mondo, 07.Okt.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafu: Moj "naslednik" je u Liverpulu

Sve je iznenadio Kafu kada je pre godinu dana rekao da je veliki fan Džon Flanagana, a u novom broju magazina "442", kaže da idalje tako misli.

Foto: Getty Images

Mnogi su složni u oceni da je nekadašnji kapiten Brazila Kafu najbolji desni bek svih vremena, ali takođe se smatra da je danas najslabija "ponuda“ na tržištu kvalitetnih igrača na toj poziciji.

Fudbaler koju je svoju karijeru gradio u Južnoj Americi i Italiji smatra da je jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << igrača na toj poziciji, koji ima samo mesta za napredak, ugovorom vezan za Liverpul.

Nije u pitanju ni Natanijel Klajn, ni Emre Džan koji može da pokrije tu poziciju, već Džon Flanagan.

Ovaj engleski fudbaler je dugo van tima zbog povrede (18 meseci), pa se pretpostavlja da će biti "fit" od Božića.

"Veliki sam fan Flanagana. Posetio sam ga pre nekog vemena, ručali smo i fotografisali se. On ima sve što je potrebno da bude najbolji desni bek na svetu", rekao je Kafu koji kaže da mu je žao što u toku svoje karijere nije igrao u Premijer ligi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.