Kadeti Francuske šampioni Evrope, Eduar napunio mrežu Nemaca u finalu /VIDEO/

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kadeti Francuske šampioni Evrope, Eduar napunio mrežu Nemaca u finalu /VIDEO/

Kadetska fudbalska reprezentacija Francuske osvojila je u turskom Bugarsku titulu prvaka Evrope savladavši u finalu Nemačku sa 4:1.

Junak ove velike pobede "trikolora" je mladi Odson Eduar, koji je postigao tri gola odbrani "pancera" koja na završnom turniru, do meča za titulu, nije nijednom kapitulirala.

Posle njegova dva prva gola, u 40. i 47. minutu, Egestajn je smanjio zaostatak u 50, no het-trik mladog Francuza, ostvaren u 70. minutu, najavio je kakav će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << epilog, što je u 80. potvrdio i auto-gol Gula, posle nespretne intervencije.

Odson Eduar je napadač omladinske ekipe Pari Sen Žermena, a rođen je 16. januara 1998. u Kuruu, u Francuskoj Gvajani.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Il' si Runi, Fabregas, Kros i Gece, il' si Aleksić i Krkić

Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2015

Mladi Francuz Odson Eduar het-trikom u finalu Evropskog šampionata za igrače do 17 godina najavio je vrhunsku karijeru. Da li će izrasti u pravog asa, ili će doživeti sudbinu nekih koji su bili proglašeni najboljim kadetima na kontinentu, a onda nestali, verovatno ćemo znati već za godinu, dve..Njegovo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.